Grasoogst: maaien: voor het maaien van uw gras beschikking we over een tweetal Krone maaiers.  schudden: om het gras en natuurhooi te laten drogen heeft Loonbedrijf Leffers BV de beschikking over een compacte 4-elements schudder.  zwadhark: om het gras gereed te leggen voor verdere bewerking, kunnen wij u van dienst zijn met een Krone zwadhark.  snijwagen: wij kunnen gras inkuilen met de Strautmann Tera Vitesse 230.  Met onze shovel rijden we de kuil goed vast.  Tevens kunnen we balen maken.

Graanoogst: oogsten: voor het oogsten van uw graan zijn wij u graag van dienst met onze combine New Holland CSX 7070. Deze combine heeft een snijbreedte van 3,66 m en kan ook het stroo verhakselen.

Maisoogst : Voor een optimale zaaibedbereiding, vlakken van sporen en het los maken van uw bouwland beschikt Loonbedrijf Leffers over een schijvencultivator. zaaien: wanneer het land zaaiklaar is kunnen wij u van dienst zijn met een maiszaaicombinatie. hakselen: wanneer uw maïs oogstrijp is, kunt u een beroep doen op ons loonbedrijf. Wij staan voor u klaar met een moderne hakselploeg.