Grasoogst: maaien: voor het maaien van uw gras beschikking over een tweetal Krone maaiers.  schudden: om het gras en natuurhooi te laten drogen heeft Loonbedrijf Leffers BV de beschikking over een compacte 4-elements schudder.  zwadhark: om het gras gereed te leggen voor verdere bewerking, kunnen wij u van dienst zijn met een Krone zwadhark.  snijwagen: wij kunnen gras inkuilen met de Strautmann Tera Vitesse CFS 4610 . Met deze combinatie spaart u uw bodem door de 3 assige wagen met grote gestuurde lagedrukbanden heeft u minder druk per cm2 en geen structuurschade bij het draaien dankzij de gestuurde assen. Deze wagen is uitgerust met 2,10 m brede pick-up waarin 50 messen zijn gemonteerd, door dit aantal messen wordt een snijlengte verkregen van 35 mm. Dit komt overeen met gehakseld gewas zonder dat de zware hakselaar over uw percelen rijdt. Op deze wagen is een tank gemonteerd voor toediening van vloeibaar inkuilmiddel. Doordat wij met 1 grote capaciteitswagen rijden heeft de trekker/shovel op de kuil genoeg tijd om de kuil goed vast te rijden.   Voor het maken van kleine pakjes hooi en stro zijn we u ook graag van dienst.

Graanoogst: oogsten: voor het oogsten van uw graan zijn wij u graag van dienst met onze combine New Holland CSX 7070. Deze combine heeft een snijbreedte van 3,66 m en kan ook het stroo verhakselen.

Maisoogst : Voor een optimale zaaibedbereiding, vlakken van sporen en het los maken van uw bouwland beschikt Loonbedrijf Leffers over een schijvencultivator. zaaien: wanneer het land zaaiklaar is kunnen wij u van dienst zijn met een maiszaaicombinatie. hakselen: wanneer uw maïs oogstrijp is, kunt u een beroep doen op ons loonbedrijf. Wij staan voor u klaar met een moderne hakselploeg.